Εξειδικευμενες υπηρεσιες υλοποιησης ERP Software

Entersoft Business Suite ERP, Entersoft Expert ERP, Entersoft CRM. Ενιαια ERP και CRM λειτουργικοτητα.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Web Development Portfolio.

Δείτε τις εργασίες μας:

Παρουσίαση - 1
Παρουσίαση - 2

Εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Τηλε-υποστηριξη, 
e-Support, Online υποστηριξη.


Yπηρεσίες υποστήριξης απο απόσταση (e-Support)..

Όταν χρειάζεστε βοήθεια, απλά κάνετε LOGIN στο σύστημα e-Support της Computer Life.

Κατόπιν της εγκρίσεως σας, ο τεχνικός της Computer Life αναλαμβάνει να λύσει το πρόβλημα από απόσταση.

Μπορούμε να λύσουμε ένα απλό πρόβλημα του PC σας, έως να σχεδιάσουμε, παραμετροποιήσουμε και να υποστηρίξουμε, το πληροφοριακό εταιρικό σας σύστημα.

Δείτε τις υπηρεσίες μας, για τα ERP συστήματα που υποστηρίζουμε απο απόσταση.

Δείτε τις συμβάσεις υποστήριξης.

Παρέχουμε αποτελεσματική online υποστήριξη, μειώνοντας τον χρόνο και το κόστος συντήρησης του συστήματος σας, αυξάνοντας την ικανοποίηση των πελατών μας. Οι πελάτες μας μειώνουν το κόστος τους, κερδίζουν χρόνο παίρνοντας μόνο την λύση και τις πληροφορίες που χρειάζονται.

Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να διακόψετε την επέμβαση μας πιέζοντας το πλήκτρο F11.

Ελεύθερη δοκιμή

Εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Feedback form.

Home | Software.

Computer Life Software. ERP software, ERP solutions provider.

Απο τον προηγούμενο αιώνα !!! εργαζόμαστε με στρατηγική και μέθοδο, με γνώμονα την αξιοπιστία και αποτέλεσμα τις εκατοντάδες επιτυχημένες εγκαταστάσεις συστημάτων μας σε εταιρείες πελάτες μας, που ωριμάζοντας μεγαλώνουμε μαζί τους.
Η Computer Life είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος των μεγαλύτερων κατασκευαστών τυποποιημένου λογισμικού της χώρας.
Εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Entersoft και της SingularLogic.
Πίσω απο όλα αυτά, είναι το τμήμα ανάπτυξης και υποστήριξης της Computer Life.
Το ανθρώπινο δυναμικό, που είναι ίσως, η σοβαρότερη επένδυση μας.

Doctor Expert System Cloud Computing.
Πρόγραμμα παρακολούθησης ασθενών και οργάνωσης ιατρείου στο Cloud.

το Cloud Computing εξασφαλίζει ότι τα δεδομένα του ιατρικού φακέλου των ασθενών σας, είναι προσβάσιμα ασφαλώς από παντού, το σπίτι, το γραφείο, το εξοχικό, ακόμη και από το αυτοκίνητό σας, χρησιμοποιώντας το tablet, το notebook, το PC ή το smartphone σας, με οποιοδήποτε web browser, τον Internet Explorer, τον Google chrome, τον firefox και σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα διαθέτει η συσκευή σας.Σύστημα παρακολούθησης ασθενών και οργάνωσης ιατρείου,
στο Cloud. Επαναστατικά σχεδιασμένο, προσβάσιμο από οπουδήποτε, από το σπίτι, το εξοχικό, το γραφείο σας και οποιαδήποτε συσκευή, χρησιμοποιόντας το tablet, το notebook ή το smartphone σας με την χρήση του αγαπημένου σας browser. Τα πολύτιμα ιατρικά δεδομένα των ασθενών, σας ακολουθούν παντού ασφαλώς προστατευμένα.
Για όλες τις ιατρικές ειδικότητες.

Doctor Expert System Cloud Computing.

Λογισμικό παρακολούθησης ασθενών και οργάνωσης ιατρείου στο Cloud. Doctor Expert System. More...

Entersoft Business Suite ERP.

Entersoft business suite erp software.Τεχνολογικά προηγμένο ERP λογισμικό, που ενοποιεί τις λειτουργίες όλων των τμημάτων, παρέχοντας ενιαία ERP και CRM λειτουργικότητα και τη δύναμη της πολυδιάστατης πληροφόρησης ενός Business Intelligence συστήματος και εκμεταλλεύεται, αναλύει και συνδυάζει πληροφορίες που αφορούν στην επιχείρηση συνολικά.

Entersoft Business Suite ERP.

Entersoft Business Suite ERP. More...

 

Entersoft Expert ERP.

Entersoft Expert erp. Τα ενσωματωμένα Yποσυστήματα Διαχείρισης Έργων, Διαχείρισης Σχέσεων Πελατείας (CRM) και Διαχείρισης Εγγράφων που δίνουν τη δυνατότητα για πλήρη κάλυψη των αναγκών οργάνωσης μίας επιχείρισης.Τo Entersoft Expert® ERP, είναι το πλέον σύγχρονο λογισμικό υποστήριξης της διοίκησης για τον έλεγχο και την ανάπτυξη μιας μικρομεσαίας επιχείρησης. Αντικαθιστά σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα οποιοδήποτε υπάρχον λογισμικό εμπορικής και οικονομικής διαχείρισης και προσφέρει άμεση πληροφόρηση, απλότητα και ευχρηστία καθώς και ενοποίηση των δεδομένων μεταξύ των τμημάτων μιας επιχείρισης.

Entersoft Expert ERP.

Entersoft Business Suite ERP. More...

 

Entersoft CRM.

Entersoft CRM software. Σύστημα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων CRMΚαινοτομικό σύστημα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων CRM που καλύπτει όλες τις ενέργειες των τμημάτων Πωλήσεων, Marketing και Εξυπηρέτησης Πελατών, συλλειτουργεί πλήρως με το ERP, δημιουργώντας ένα ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης και λειτουργίας και προσφέρει τη συνολική εικόνα της επιχείρησης σε πραγματικό χρόνο.

 

 

 

Entersoft CRM.

Entersoft CRM. More...

 

SingularLogic LogicDIS PRIME ERP.

SingularLogic. ERP Software Provider.To LogicDIS Prime ERP είναι ένα oλοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων ( ERP - Enterprise Resource Planning System ) για μεσαίες επιχειρήσεις που αναπτύσσονται με ταχείς ρυθμούς.
Διαχείριση Αποθεμάτων, Πωλήσεων, Αγορών, Advanced Εμπορική Διαχείριση, Αριθμοί Σειράς, Παρτίδες, Συνταγές, Κοστολόγηση Εισαγωγών, Sales & Marketing.
Γενική Λογιστική, Διαχείριση Εισπρακτέων & Πληρωτέων Λογαριασμών, Χρηματοοικονομική Διαχείριση, Προϋπολογισμός Λογαριασμών, Advanced Οικονομική Διαχείριση, Διαχείριση Παγίων.

SingularLogic - LogicDIS Prime ERP.

LogicDIS Prime ERP. More...

 

SingularLogic LogicDIS Business ERP.

To LogicDIS Business ERP είναι ένα ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων ( ERP - Enterprise Resource Planning System ) για μεσαίες επιχειρήσεις που έχουν αναπτύξει σημαντικό μέγεθος.
( MIS Components (ενδεικτικά On Line Analytical Processing ( OLAP ) Viewer , Hierarchical Data Views ( HDVs ), Graph Viewer , Query Viewer , Έτοιμες Εκτυπώσεις), Advanced Reporting Tools , Διαχείριση Προϋπολογισμών, Αναλυτικός Προϋπολογισμός και Απολογισμός Διοίκησης
Τεχνικές προδιαγραφές, Φασεολόγια, Παραγωγές-Αναλώσεις, Κοστολόγηση παραγωγής.

SingularLogic - LogicDIS Business ERP.

LogicDIS Business ERP. More...